Na pevačevom profilu, nizale su se čestitke i pohvale na račun njegovog novog albuma koji je izašao pod nazivom “Alea” i pesama koji ciljaju emocijom pravo u grudi.

– Dragi moji i voljeni, želim od sveg srca da vam se zahvalim na komentarima punim ljubavi i iskrenih čestitki. Ne mogu da se ne osvrnem na Palestinu i sve što se tamo dešava, danima sam slomljen od tuge i bola što nedužan narod gine i što ne vidim kraj tome. Sve ovo što je izašlo u poslednja tri dana je dogovoreno odavno, mnogo pre svakog rata – napisao je on, pa dodao:

– Moje pesme “Alea” i “Pokaži mi put” direktno pričaju o svemu tome što se dešava i o veličini ljubavi prema Gospodaru i svim voljenima – istakao je Dado.

Dado je ostavio i komentar za publiku koja ne podržava njegov rad:

– Ne bi bilo realno da nema i hejtera u svakoj priči, ja vam svima želim mir i ljubav, uživajte i volite se. Život je kratak da bi se čovek zamarao nekim lošim stvarima -poručio je Polumenta na svom Instagram profilu.

Kada je reč o albumu na njemu se našlo čak 16 novih pesama, plus 7 bonus numera što je ukupan broj od 23 pesme koje se nalaze na ovo lepom albumu. Sve pesme možeze slušati i pogledati ispod ovog teksta ili na drugim video i audio platformama.

Zapratiti ga možete na FACEBOOK-u

Zapratiti ga možete na Instagram

Zapratite njegov Youtube Kanal

Slušajte ili kupite album na digital platformama